Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Omdat ik er volgens omstanders nogal eens bleek uitzag ben ik naar de huisarts geweest. Vervolgens toonde een bloedonderzoek een stevige bloedarmoede aan. Volgens de huisarts ligt in veel gevallen de oorzaak in het maag-darmkanaal. Bij een colonscopie (onderzoek naar de dikke darm) kwam een zeer onprettig resultaat naar voren: een flinke darmtumor (coloncarcinoom).

Op het moment dat ik dit schrijf zijn de verdere onderzoeken net geweest en is het zenuwachtig wachten op het resultaat daarvan. Omdat dit voor mij een vermoedelijk lang traject gaat worden vind ik het zinvol op deze website informatie te geven over het hoe en wat.

Onder de link "mijn gezondheid" wil ik jullie zo goed mogelijk informeren. Ik heb gemerkt dat de betrokkenheid van velen groot is, hetgeen mij goed doet. Sociale media vind ik minder geschikt hiervoor: het medium is te vluchtig en het onderwerp is ook te beladen.

Maar voor wie het wil volgen: kijk geregeld naar dit "dagboek" dat ik (indien mogelijk) zo actueel mogelijk wil houden.

Klik hier voor de blog.

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks RT @HenriBontenbal: De grootheid van Gommers: hij zou makkelijk kunnen zeggen dat het RIVM ernaast zat, maar hij doet dat niet. Hij zegt: "…
11hreplyretweetfavorite
MarcStronks @csidokter Wassim heeft wat moeite met beschaafd taalgebruik...
11hreplyretweetfavorite
MarcStronks Daarnet de vakantie eind april gecanceld. Opvallend coulante houding van de aanbieders (hotels, luchthaven en vlieg… https://t.co/CE259kggWN
12hreplyretweetfavorite
MarcStronks @HansvanMeerten Ingegeven door politieke stromingen die het de laatste jaren goed doen in NL. 🤔
14hreplyretweetfavorite
MarcStronks RT @ThatEricAlper: The three most important numbers in music https://t.co/sdBINJ2f93
14hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts