Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Omdat ik er volgens omstanders nogal eens bleek uitzag ben ik naar de huisarts geweest. Vervolgens toonde een bloedonderzoek een stevige bloedarmoede aan. Volgens de huisarts ligt in veel gevallen de oorzaak in het maag-darmkanaal. Bij een colonscopie (onderzoek naar de dikke darm) kwam een zeer onprettig resultaat naar voren: een flinke darmtumor (coloncarcinoom).

Op het moment dat ik dit schrijf zijn de verdere onderzoeken net geweest en is het zenuwachtig wachten op het resultaat daarvan. Omdat dit voor mij een vermoedelijk lang traject gaat worden vind ik het zinvol op deze website informatie te geven over het hoe en wat.

Onder de link "mijn gezondheid" wil ik jullie zo goed mogelijk informeren. Ik heb gemerkt dat de betrokkenheid van velen groot is, hetgeen mij goed doet. Sociale media vind ik minder geschikt hiervoor: het medium is te vluchtig en het onderwerp is ook te beladen.

Maar voor wie het wil volgen: kijk geregeld naar dit "dagboek" dat ik (indien mogelijk) zo actueel mogelijk wil houden.

Klik hier voor de blog.

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks @TheoHakkert Wordt er alweer boos om, elke keer weer. Bij elke foto van dit account.
6hreplyretweetfavorite
MarcStronks @marcelbar8 Weer een politicus die vindt dat hij bepalen moet wat de NPO uitzendt.
6hreplyretweetfavorite
MarcStronks @eddy_terstall @Democratikusje @PieterOmtzigt Het is niet eens aanvallen. Het is gewoon het controleren van het ove… https://t.co/QdErY3gbF4
6hreplyretweetfavorite
MarcStronks Eindelijk een eerlijke peiling..... 🥱 https://t.co/t3pYGwKmCp
6hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts