Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Omdat ik er volgens omstanders nogal eens bleek uitzag ben ik naar de huisarts geweest. Vervolgens toonde een bloedonderzoek een stevige bloedarmoede aan. Volgens de huisarts ligt in veel gevallen de oorzaak in het maag-darmkanaal. Bij een colonscopie (onderzoek naar de dikke darm) kwam een zeer onprettig resultaat naar voren: een flinke darmtumor (coloncarcinoom).

Op het moment dat ik dit schrijf zijn de verdere onderzoeken net geweest en is het zenuwachtig wachten op het resultaat daarvan. Omdat dit voor mij een vermoedelijk lang traject gaat worden vind ik het zinvol op deze website informatie te geven over het hoe en wat.

Onder de link "mijn gezondheid" wil ik jullie zo goed mogelijk informeren. Ik heb gemerkt dat de betrokkenheid van velen groot is, hetgeen mij goed doet. Sociale media vind ik minder geschikt hiervoor: het medium is te vluchtig en het onderwerp is ook te beladen.

Maar voor wie het wil volgen: kijk geregeld naar dit "dagboek" dat ik (indien mogelijk) zo actueel mogelijk wil houden.

Klik hier voor de blog.

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks @ErwinNijland074 Moet je dan helemaal de weg zelf uitvinden? ;-)
10mreplyretweetfavorite
MarcStronks RT @chrisklomp: Melding aan de gumploegen: gelieve zo spoedig mogelijk Tipp-Ex in te slaan. Code rood. Ik herhaal: code rood. https://t.co/
2hreplyretweetfavorite
MarcStronks Bij onze oosterburen worden scholieren en docenten zonder #vaccinatie tegen mazelen de toegang tot de school ontzeg… https://t.co/SKlZ2xNwNg
2hreplyretweetfavorite
5hreplyretweetfavorite
MarcStronks @Predatordrn902 Dat is niet interessant, maakt geen verschil
6hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts