Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Met Brazilië van 2014 nog in het achterhoofd moest de meivakantie dit jaar maar wat dichter bij huis. De keuze viel op Baden-Württemberg, het buurland van Bayern alwaar we natuurlijk al vaker waren.

Allereerst de prachtige stad Heidelberg, een stad met een grote naam. Dat bleek, want het aantal toeristen is echt ontzettend groot: veel Japanners, Chinezen, Italianen en Amerikanen weten deze stad te vinden. 

Vervolgens de hoofdstad Stuttgart: deze stad heeft in de oorlogsjaren veel schade opgelopen, maar is desondanks niet ongezellig. Het is overigens één van de meer welvarende steden van Duitsland.

Als laatste het romantische Tübingen, een kleinere universiteitsstad, maar dus wel levendig. Met name in deze stad liet de zon zich ook van de goede kant zien en hadden we een mooie afsluiting van de meivakantie 2015.

 

 

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks WDR stellt Strafanzeige wegen Morddrohung https://t.co/ikuoPmwnXK via @wdr
6hreplyretweetfavorite
MarcStronks RT @Politieke_B: Links-rechts zelfplaatsingen door Nederlandse kiezers - ongeveer de helft electoraat plaatst zich in het midden van het s…
16hreplyretweetfavorite
MarcStronks @Chr_Grootenhuis Het geld heeft hij juist niet. En daarom doet hij aan crowdfunding. En door voortdurend dit soort… https://t.co/BR2KGu5d1p
16hreplyretweetfavorite
MarcStronks RT @marktraa: Het is vast weer geen stukadoor uit Zoetermeer. https://t.co/khek8nPLmg
21hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts