Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Met Brazilië van 2014 nog in het achterhoofd moest de meivakantie dit jaar maar wat dichter bij huis. De keuze viel op Baden-Württemberg, het buurland van Bayern alwaar we natuurlijk al vaker waren.

Allereerst de prachtige stad Heidelberg, een stad met een grote naam. Dat bleek, want het aantal toeristen is echt ontzettend groot: veel Japanners, Chinezen, Italianen en Amerikanen weten deze stad te vinden. 

Vervolgens de hoofdstad Stuttgart: deze stad heeft in de oorlogsjaren veel schade opgelopen, maar is desondanks niet ongezellig. Het is overigens één van de meer welvarende steden van Duitsland.

Als laatste het romantische Tübingen, een kleinere universiteitsstad, maar dus wel levendig. Met name in deze stad liet de zon zich ook van de goede kant zien en hadden we een mooie afsluiting van de meivakantie 2015.

 

 

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks RT @chrisklomp: Melding aan de gumploegen: gelieve zo spoedig mogelijk Tipp-Ex in te slaan. Code rood. Ik herhaal: code rood. https://t.co/
2hreplyretweetfavorite
MarcStronks Bij onze oosterburen worden scholieren en docenten zonder #vaccinatie tegen mazelen de toegang tot de school ontzeg… https://t.co/SKlZ2xNwNg
2hreplyretweetfavorite
5hreplyretweetfavorite
MarcStronks @Predatordrn902 Dat is niet interessant, maakt geen verschil
6hreplyretweetfavorite
MarcStronks @Bjornn_m Daar ook niet in, overigens
6hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts