Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Met Brazilië van 2014 nog in het achterhoofd moest de meivakantie dit jaar maar wat dichter bij huis. De keuze viel op Baden-Württemberg, het buurland van Bayern alwaar we natuurlijk al vaker waren.

Allereerst de prachtige stad Heidelberg, een stad met een grote naam. Dat bleek, want het aantal toeristen is echt ontzettend groot: veel Japanners, Chinezen, Italianen en Amerikanen weten deze stad te vinden. 

Vervolgens de hoofdstad Stuttgart: deze stad heeft in de oorlogsjaren veel schade opgelopen, maar is desondanks niet ongezellig. Het is overigens één van de meer welvarende steden van Duitsland.

Als laatste het romantische Tübingen, een kleinere universiteitsstad, maar dus wel levendig. Met name in deze stad liet de zon zich ook van de goede kant zien en hadden we een mooie afsluiting van de meivakantie 2015.

 

 

 

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks RT @DLFNachrichten: Bei den #Präsidentschaftswahlen in #Portugal ist Amtsinhaber de #Sousa wiedergewählt worden. Nach ersten Prognosen erhi…
4mreplyretweetfavorite
MarcStronks RT @onderhoudsarmoe: Terwijl het land brandt, kun je in deze tuin: 𝕙𝕒𝕟𝕘𝕖𝕟 𝚍𝚊𝚐𝚍𝚛𝚘𝚖𝚎𝚗 𝙂𝙚𝙣𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙯𝙤𝙣𝙣𝙚𝙩𝙟𝙚 B̾a̾r̾b̾e̾c̾u̾e̾ë̾n̾ 𝐼𝑒𝓉𝓈 𝓁𝑒𝓀…
6mreplyretweetfavorite
MarcStronks @ErwinNijland074 in ieder geval na 21 uur.
8mreplyretweetfavorite
MarcStronks Omdat veel mensen zich vandaag ergeren of geïrriteerd zijn.... https://t.co/G8QpA6VGL5
10mreplyretweetfavorite
MarcStronks @NieuwNederland3 @IngridPinxteren Kom, we gaan een stoplicht omduwen... 😖
36mreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts