Datum & Tijd

Hengelo

Volg deze pagina

Mijn Pinterest

Dit is de website van Marc Stronks. Ik ben geboren in 1968 en woon in Hengelo (O) samen met Mary-Ann. Ik ben werkzaam op het Kottenpark College te Enschede en in mijn vrije tijd zie ik graag wat van de wereld. Dat kan zowel dichtbij huis zijn als aan de andere kant van de wereld. Daarnaast knoei ik graag wat op de PC, dus heb ik me voorgenomen een heel aantal reisverslagen op deze website te plaatsen. Dat kost de nodige tijd, vandaar dat ze nog niet allemaal af zijn... 

 

Deze foto is genomen bij het Kaiser-Wilhelm-Denkmal in Porta Westfalica.

 

Enige tijd geleden droomden we met z'n tweeën nog van een soort vakantiehuis ergens in Zuid-Duitsland. De dromen zijn op deze site uitgewerkt onder de naam Bayern 2020. Allereerst gooide de economische crisis enig roet in het eten en ondertussen werkt ook mijn gezondheid niet mee. Onlangs (september 2015) is bij mij een darmtumor geconstateerd en het is afwachten of ik daarvan goed kan herstellen..... elders op deze site meer hierover.

Verder zijn er nog wat andere kleine hobbies: ik ben leider van het voetbalteam Tubantia 4, ik mag graag met de satellietontvanger spelen en interesseer me voor het thema "bier" en dan niet uitsluitend in de consumptieve zin. Ooit had ik zelfs de ambitie een opleiding tot brouwingenieur te doen, maar het werd uiteindelijk het onderwijs. Iets waar ik overigens nog nooit een seconde spijt van heb gehad.

 

Mijn Sociale Media

Mijn Tweets

MarcStronks Als je de reportage over de Oeigoeren ziet, snap je de protesten in Hong Kong ook. #eenvandaag
11mreplyretweetfavorite
MarcStronks Utopia is verleden tijd #sbs6
2hreplyretweetfavorite
MarcStronks Een hele avond MAX kijken is ook wel een beproeving.... 😬
21hreplyretweetfavorite
MarcStronks @RonVergouwen @DerkMoor Het was dermate vertrouwd dat ik ineens dacht: "hee, die was er toch een tijdje niet?"
21hreplyretweetfavorite
MarcStronks @ErwinNijland074 Denk niet dat ik dat mis, maar kijk daar anders tegen aan. Het zal je niet verbazen dat ik geen Trump-aanhanger ben ;-)
22hreplyretweetfavorite

Mijn Facebook Posts